Christian Engström, Pirat

11 maj 2014

Gör reklam för Piratpartiet fram till valdagen!

Filed under: val — Christian Engström @ 11:20

EU-valet pågår för fullt, och förtidsröstningen har redan öppnat. Det är nu det gäller att få så många som möjligt som tycker som Piratpartiet att faktiskt gå och rösta också. Då, och bara då, kan vi fortsätta kämpa i Bryssel för friheten på internet, och fortsätta leverera segrar.

Lägg gärna upp en banner med reklam för Piratpartiet från och med nu och fram till valdagen den 25 maj. Här är ett antal banners som Emma på bloggen Opassande har gjort. Om du behöver andra format eller varianter kan du kontakta Emma direkt på opassande@gmail.com.

Tack Emma!

Så här gör man för att rösta i EU-valet 7-25 maj

Banners fria att använda:
Piratpartiet_500x400px

StandardPP_1080x300px

StandardPP_600x600px

StandardPP_600x300px

StandardPP_300x1080px

StandardPP_300x600px

5 kommentarer

 1. Reblogga detta på Urbansundstrom’s Weblog.

  Kommentar av urbansundstrom — 11 maj 2014 @ 21:39

 2. Cornucopia (en av sveriges största politiska bloggar) lovar att publicera gästinlägg från toppkandidater till EU-valet om inläggen inte är för tokiga. http://cornucopia.cornubot.se/2014/05/hur-tanker-du-rosta-i-eu-valet.html

  Kommentar av Tobbe — 12 maj 2014 @ 10:40

 3. Ett ”P” i profilbilden kanske. F! gör det.

  Kommentar av Johan Tjäder — 12 maj 2014 @ 13:10

 4. OT: SvD skriver idag om Hovrättens för västra Sverige dom i det s.k. Instagrammålet, nu frågan om förälders skadeståndsansvar. Hovrätten konstaterar att skadeståndsansvaret är strikt och gäller även om inte föräldern gjort något som i sig är fel eller oaktsamt. Lagstiftaren har lämnat öppet för man ska kunna jämka skadestånd där en serie brott uppdagas samtidigt, vilket ju torde vara fallet här då hovrätten prövat 38 skadeståndsfall av liknande karaktär begångna av samma barn. Förälders ansvar är också högst en femtedels prisbasbelopp (ca 9000 kr). Hovrätten anser dock att de kränktas behov av skadestånd väger över och kommer fram till att mamman ska betala skadeståndet.

  Om förälders ansvar för skadestånd när barnen begår brott kan man tycka vad man vill om, men den intressanta frågan tycker jag är om Hovrätten har förstått vad Instagram är; hur snabbt det går att ställa till stor skada och hur orimligt det skulle vara att som förälder ha kontroll över vad som lämnar ungdomars mobiler nu för tiden. Försök hitta den förälder som tror att det går att förbjuda Instagram tills barnen blir 18. Den föräldern ber om att bli förd bakom ljuset skulle jag påstå.

  Kommentar av Johan Tjäder — 12 maj 2014 @ 13:30

 5. OT igen: Just nu pågår en debatt om övervakningskameror. Detta är ännu en aspekt på massövervakningssamhället, men som kan ha en tydlig kvinnodimension. (PP trendar ju dåligt bland kvinnor just nu.)

  Kameror stoppar inga överfallsvåldtäkter nämligen. Ska man få stopp på det då måste polisen lyfta på häcken och börja jobba. Övertron på övervakning gör oss mindre säkra eftersom den äter resurser till mycket liten nytta. Det finns en industri som tjänar på att sälja övervakningsutrustning, vare sig det är övervakningskameror, tjuvlarm eller nakenscannrar. Och en polis som hellre tittar på tv än är ute och beskyddar befolkningen.

  Inga s.k. feminister tycks vara intresserade av att driva denna vinkel, så den är väl ledig antar jag…

  Kommentar av Johan Tjäder — 12 maj 2014 @ 13:47


RSS feed for comments on this post.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: