Christian Engström, Pirat

4 april 2013

Den frihetliga EU-kritiken måste enas!

Filed under: demokrati i eu — Christian Engström @ 16:49

Hax skriver:

Om de frihetliga, antiauktoritära krafterna inte lyckas samla ihop sig inför EU-valet är risken att ingen av dem kommer att hålla ända in i mål. Och det vore ett verkligt misslyckande för oss som verkligen vill ge allt EU:s vansinne fingret. Vi som kan göra mer skillnad än att bara sitta längst bak i parlamentet och skrika bu.

Läs hela Hax’ inlägg

Annonser

1 kommentar

  1. Vi frihetligt och antiauktoritärt demokratisk strävande personer har inför kommande EU-val inget annat alternativ än att rösta på PP eller slagga över på soffan. Det gäller i synnerhet för stureplanscentern sedan deras frihetliga programförslag förkastades av deras gamla brungröna traditionalister. Huruvida PP bör eller inte bör sträva efter att verka för att uppnå representation i den sv. riksdagen, är jag högst tveksam till i dagens SD-läge – men däremot synnerligen tilltalad av en strävan till kommunal representation.

    Tyvärr kan jag inte komma undan tanken på det f.d. vänstergänget runt Anders Carlberg, vilket jag tillhörde under 70-talet, en blandning av antistalinistiska och antitrotskistiska leninister, frihetliga rådssocialister som mot slutet av deceniet började verka för en vänsterenhet och därmed lyckligtvis mer eller mindre medvetet gick mot inre upplösning och fanns sig inte längre hade något existensberättigande. Börjar generalerna befinna sig utan trupper nu oxå, tänker jag med en viss ågren?

    Kommentar av Nils Ivar Tenmann — 4 april 2013 @ 19:52


RSS feed for comments on this post.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: