Christian Engström, Pirat

21 december 2012

God Jul önskar Piratpartiet!

Filed under: allmän politik — Christian Engström @ 20:25
Se videon (6 min)

Se videon om vad Piratpartiet gjort 2012 (5 min)

Här är en liten video (5 min) där Anna Troberg, Rick Falkvinge och jag pratar om vad Piratpartiet har gjort 2012, och önskar God Jul.

Se videon på YouTube.

Anna hälsar också och tipsar om fler videoklipp.

God Jul och Gott Nytt År!

Annonser

8 kommentarer

 1. God Jul och Gott Nytt År själv Christian!

  Nu när allt fler av de ledande piraterna med makt över media börjat censurera de som påtalar fakta så är det viktigt att hålla stilen och jag hoppas att i alla fall du Christian kan fortsätta att visa i praktiken att du är emot censur.

  Jag har en sammanställning om vilka ledande pirater som tillgriper censur, jag hoppas att jag inte behöver lägga till flera namn/sidor där under det kommande året.

  http://nejtillpirater.wordpress.com/2012/08/24/piratsidor-med-censur/

  Kommentar av nejtillpirater — 23 december 2012 @ 9:03

 2. God Jul och Gott Nytt År Christian!

  Ser att ditt hustroll Nejtillpirater härjar runt här idag så jag passar på att önska honom detsamma.

  För övrigt bra jobbat under 2012 Pirater. Nu slänger vi ut det gamla året och ser till att 2013 blir ännu bättre.

  Kommentar av Anonym — 23 december 2012 @ 13:07

 3. @Anonym #2

  Angående censurering så kommentera gärna på min blogg, det kanske blev lite dumt att ta upp det i samband med julhälsningen.

  2012 är ändå ett år då man börjat se tecken på att hantering av lag och ordning med internet som redskap ändå börjat få lite fart, även om man fortfarande är hopplöst efter jämfört med den stabila bas man har i övriga samhället. Jag hoppas 2013 tar ytterligare viktiga steg i riktningen mot att lag och ordning ska upprätthållas i hela samhället, i samarbete mellan världens länder, inklusive det som sker med internet som redskap.

  Kommentar av nejtillpirater — 23 december 2012 @ 13:20

 4. Inte ens vid en vänlig julhälsning kan nejtillpirater låta bli. Att föregå med gott exempel är tydligen ointressant. Det är för sorgligt…

  God Jul och Gott Nytt År, till Christian och alla andra som vill fokusera på *den* saken istället!

  Kommentar av Bengt — 23 december 2012 @ 23:42

 5. Reblogged this on Urbansundstrom’s Weblog and commented:
  God Jul och Gott Nytt År.

  Kommentar av urbansundstrom — 24 december 2012 @ 11:42

 6. Bengt tar upp en mycket intressant notering. Inte ens vid en vänlig julhälsning verkar Nejtillpirater klara av att hålla sig borta från att angripa pirater i sitt ohederliga korståg mot just pirater.

  Om detta var min blogg skulle jag redan ha raderat den fullkomligt irrelevanta kommentaren meddetsamma. Den hör överhuvudtaget inte hemma under en julhälsning. Nejtillpirater kunde med lätthet lagt in den under vilken bloggpost som helst där denna person spammar sönder kommentarsfältet med ohederligheter, lögner och förtal, men Nejtillpirater valde istället att även spamma sönder julen.

  När det kommer till självaste Nejtillpirater själv så skulle han för länge sedan varit bannad från själva bloggen med tanke på alla ohederliga tilltag, lögner, och förtal som denna person samlat på sig under tiden på denna blogg.

  @ Nejtillpirater

  Nu när allt fler av de ledande piraterna med makt över media börjat censurera de som påtalar fakta så är det viktigt att hålla stilen och jag hoppas att i alla fall du Christian kan fortsätta att visa i praktiken att du är emot censur.

  Fast i själva verket kan det vara så att dessa ”ledande pirater”, till motsats mot Christian, har tröttnat på att du likt ett envetet forumtroll ständigt spammar sönder diskussionerna och provocerar folk med allt från gamla uttjatade lögner, ohederliga tilltag som halmgubbar, guilt by association, och andra argumentationsfel, till rentutav kriminella aktiviteter som förtal?

  Jag har en sammanställning om vilka ledande pirater som tillgriper censur, jag hoppas att jag inte behöver lägga till flera namn/sidor där under det kommande året.

  Tar man en snabbtitt på listan så återfinner man bland annat Rick Falkvinges blogg, vilket kan ses som en tydlig indikation på vilken nivå du valt att lägga dina anklagelser. Faktum är att du på Falkvinges blogg ständigt och under flertalet signaturer förstörde diskussionsklimatet via dina sedvanliga ohederligheter. Det är ingen överraskning överhuvudtaget att du blev portad därifrån. Att kalla en portning på grund av fult uppträdande för censur visar enbart att det finns ytterligare ett begrepp du verkar ha svårt att förstå innebörden av.

  Kommentar av Professor — 24 december 2012 @ 11:53

 7. @ #6

  Nejtillpirater är väl medveten om att han själv var största anledningen till att han blev portad från Rick Falkvinges blogg:) Detta talar han tyst om nu naturligtvis. Det är ju bekvämare för honom att anklaga Falkvinge och andra pirater för censur bara för att de modererar bort ohederligheter från sina egna personliga bloggar. Man ska också komma ihåg att Nejtillpirater fick många varningar av Falkvinge innan han portades och fick därmed flera chanser att rätta till sina ”misstag”. Han skulle för längesedan ha blivit portad från t.ex. de större dagstidningarnas kommentarsfält om han hade använt samma retorik där.

  Kommentar av Anonym — 24 december 2012 @ 12:26

 8. Här kommer en julklapp till!!!

  Den konservativa think-thanken ”Mercatus Center at George Mason University” med bl.a band till ”Cato Institute” har tagit intryck av debatten och piratboken ”the Case for Copyrught reform”. SÅ de har publicerat en egen bok med titeln ”Copyright Unbalanced – A free-market case for copyright reform”.

  Möda ger utdelning! 🙂

  Copyright Unbalanced – A free-market case for copyright reform
  http://mercatus.org/copyrightunbalanced/

  ”Not only is a deep respect for property rights compatible with recognizing that our current copyright system is flawed, but opposition to a bloated
  copyright system that serves special interests at the expense of the public is in fact the true conservative and libertarian position.”

  Kommentar av Dennis Nilsson — 24 december 2012 @ 13:50


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: