Christian Engström, Pirat

6 december 2011

Vad gör Piratpartiet i EU-parlamentet?

Filed under: demokrati i eu,informationspolitik — Christian Engström @ 14:42

Se mitt tal om Piratpartiet i EU (52 min)

I helgen ordnade Ung Pirat en politisk konferens i Norrköping. Jag var där på söndagen, och berättade om vad Piratpartiet gör i EU-parlamentet, vad som är på gång den närmaste framtiden, och varför EU som det ser ut idag är lobbyisternas och särintressenas permanenta julafton.

Se mitt tal på UP-konferensen.

Talet är 52 minuter långt.

3 kommentarer

 1. Tack för att du lägger ut sådana här tal. Jättebra för oss, som inte har möjlighet att vara på plats, att på detta viss hålla oss informerade.

  När du gör sådana här inspelningar, försök alltid att tappa ljudet från talarens mikrofon, eller att “micka” upp talaren, ifall denne inte har en mikrofon. Det finns bra trådlösa mikrofoner, som denna från Sennheiser EW112 C G3; http://alturl.com/9ngpd

  Det är annars jobbigt att lyssna på när rumsakustiken kommer med alltför mycket. OBS, tag inte detta som kritik, utan en möjlighet att utöka tittar/lyssnar-skaran.

  Kommentar av Dennis Nilsson — 6 december 2011 @ 15:40

 2. Bra liknelser med bubblor. Många är inte direkt onda, utan tror att de gör rätt utifrån sina, ofta ganska begränsade perspektiv.

  Mycket bra framförande i stort, du kunde eventuellt klämt in nåt litet skämt framåt slutet som annars var lite dystopiskt präglat. ( Vet att det kan vara lätt att fastna i sådana tankar själv när man blir överväldigad av de brister och detaljfel man ser överallt… )

  Mycket bra att du la upp på nätet. Tack än en gång.

  Kommentar av ForskarGurra — 6 december 2011 @ 17:48

 3. Muslim? Ins Allah 11:22 ?

  Kommentar av E-mannen — 7 december 2011 @ 15:11


RSS feed for comments on this post.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: