Christian Engström, Pirat

3 augusti 2010

Anna Troberg (PP): ”Är det stjälp eller hjälp vi vill ge?”

Filed under: informationspolitik — Christian Engström @ 12:24

Anna Troberg skriver om hur politiker som Alf Svensson cyniskt använder barnporr som argument för ytterligare datalagring

Piratpartiets vice partiledare Anna Troberg skriver ett inlägg i debatten om barnpornografi och datalagring av sökord, som stått mellan av Marcin de Kaminski (Juliagruppen) och Alf Svensson (KD) i Expressen:

Debatten kring det fria Internet infekteras ständigt av lättlurade politiker och lobbyorganisationer som systematiskt utnyttjar redan utsatta barn i sin strävan att begränsa och kontrollera internet. Deras agerande är ohederligt och direkt skadligt, både för de barn de säger sig vilja beskydda, för den politiska debatten och för samhället i stort.

Läs mer hos Anna Troberg

Piratpartiet ställer upp i riksdagsvalet den 19 september för att vi inte vill se friheten på nätet och i samhället beskuren av intressen som inte ens drar sig för att cyniskt utnyttja barn som blivit utsatta för övergrepp som ett medel för att få igenom sin agenda.

…………

Tags: , , ,

Annonser

1 kommentar

  1. […] full post on Christian Engström, Pirate MEP This entry was posted in Uncategorized and tagged Anna, eller, ge”, hjälp, stjälp, Troberg, […]

    Pingback av Anna Troberg (PP): ”Är det stjälp eller hjälp vi vill ge?” | Piratkopiering — 4 augusti 2010 @ 18:26


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: